Sunday, October 9, 2011

Best Wedding Proposal Ever !!Rasa nak suh hubby propose sekali lagi!!!!!!!!!!

Sungguh... nie memang best wedding proposal ever wa cakap sama lu.. Huwaaaaaaaa.. mr Hubby dulu nape tak propose cenggini masa kita tawin.... Jeles!!!!



p/s: Caya tak aku nangis nengok proposal nie.. Suuweeeeeeett sangat kowt.. Mr Hubby pun ulang sampai 2 kali tengok. Ingat senang ke dia nak layan video yang merepek cenggini di fikiran dia..

*Tetiba rasa nak suh mr Hubby propose sekali lagi dan buat cenggini....rasa2 dia layan tak gila aku nie??*

3 comments:

  1. waw waw..
    ade idea nk wat gini nti..hehe

    ReplyDelete
  2. Meow Aizawa: Waw..waw.. mesti gadis bertuah itu akan sangat terharu nanti (=

    ReplyDelete