Friday, October 5, 2012

Uncle Gedek

Memula masa aku buat blogwalking aku macam pelik bila jumpa satu blog nie..
"Orang tua nie kenapa"
"sakit ke orang tua nie"
"orang tua nie memang takde keje"

Tapi bila aku baca post2 dia..
makin lama makin best.
kelakar koWt..
tak payah taip entry pepanjang gilos nak buat aku senyum...
dia guna stail picture apantah..
tapi kalu aku ngah stress
cecepat buka blog dia baca post dia..
tengok muka dia pun dah kelakar.
Post dia suma ada muka dia...
wahahahahaha..

Pastu lama-lama aku perasan lak..

uncle gedek
uncle seekers
uncle gedek
uncle seekers
Uncle GEDEK macam uncle SEEKERS!
wakakakakka..
jangan marah uncle (=
Uncle i adore u so much la uncle!!
oh UNCLE GEDEK
i respect sama u!!waaaaaaallllllllah!!!

17 comments:

  1. hahahaha!!!
    hang p tgk quick look kt side bar uncle gedek. cam m nasir pun ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la kak ngah..uncle ada mcm2 rupa nie!haiyaaaaa

      Delete
  2. hahhaa..yang penting, uncle gedek memang cooooolllll habis lah...style punya blog.. :-)
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!! cool giler...tak payah merepek bukan2 gambar ckup...

      Delete
  3. hahaha.. makan hati uncle nnt kalo ckp dia mcm ngan seekers tuh...
    ouhhhhhh~ uncle gedek mmg best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle mana boleh mkn hati..uncle ttp uncle..huhuhu

      Delete
  4. Wahahahahah, mmg syiok kan blog unkel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyok gilerrr...kadang2 geram pun ada suka pun ada..uncle oh uncle...

      Delete
  5. entry2 uncle gedek memang best.. ;)
    mesti singgah tetiap hari..

    psstt: singgah dari blog uncle gedek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kan.. hari2 mau tgk apa yg uncle nak tepek..huhuhu...

      Delete
  6. muahahahahhaaa...jauh panggang dari api...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...mgkin mata farah je nmpak gitu..pape pun uncle mmg cool!!

      Delete
  7. uncle gedek tu makin lama mengenali dia makin kita pun boleh jadi gilak!

    hahahaha

    eh, ai tumpang singgah sini terus follow tuan umh. kalu tak keberatan, mari ke teratak buruk ai pulak. salam perkenalan...

    ReplyDelete
  8. aah..mmg pun.. sungguh klakar gile nengok entry uncle gedek..ahahha

    ReplyDelete
  9. haha..adik beradik ke ni uncle gedek?

    ReplyDelete
  10. Farah! Ada juga entry yang cakap uncle sama dengan Ali xpdc pada hari yang sama! +pengsan+

    tengok ni...! http://b1tt.blogspot.com/2012/10/kembarAliXPDC.html

    ReplyDelete
  11. lawat dan follow dari blog uncle gedek
    http://adf.ly/1V4kD

    ReplyDelete