Sunday, April 10, 2011

Our Anniversary nanti..

Hmmm…Minggu depan bersamaan 16/04/2011 hari ulangtahun saya ke-6 ngan mR huBby..Sekarang kepala saya sedang pusing tak tau nak beli apa kat mR huBby saya tu…hMmmmm.. Ish tetiba teringat zaman memola bershinta dulu.. kami sama-sama kenal masa keje cabin cleaner kat Airport Subang.. Masa tuh saya baru 19 tahun.. hahahaha…giler muda dan ganteng saya waktu itu.. Mula-mula kami kawan biasa jer..tapi yang peliknya SMS tak berhenti mengalahkan orang bercinta bila da lama-lama mula laa *blink-blink* timbul rasa malu tapi mahu..Tapi time tu saya macam tak anggap hubungan kami serious pun saya anggap macam pupply love yang lain..hehehhe..tak lama pas tu kami dah tak keje sama lagi dah saya kat kg melayu dia kat pj.. tapi still contact..dia jer yang rajin melayan saya..lama-lama terus saya betu-betul nekad untuk serious dengan mR huBby sampai la hari ini.. Alhamdulillah..syukur pada Tuhan yang maha Esa sebab mengurniakan saya seorang suami yang sangat banyak bersabar dengan saya yang tak berapa nak sabar nie.. mR huBby rajin kemas umah, rajin melayan lawak bodoh saya.. rajin la dalam segala hal..Terima kasih mR huBby..jangan berhenti menyintai saya.. I LOVE U SO MUCH…..

 Ini kami di tahun pertama...

 Tahun ke Dua

 Tahun ke Tiga (tu kimi adik kecik saya yea..)

 Ini tahun ke Empat.. (masih ok..)

 Di tahun ke Lima (sedikit pelik)





DAN
Inilah hasil di tahun ke Enam.....

JENG...


















JENG...













Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........


























amaran keras: Jangan tanya kenapa saya sangat comel ok.. (=

4 comments:

  1. X PE PAAH...wlau hg da chubby.. tp still tiut...
    kre korng jdikk icon cinta aku la ni...
    from zila..

    ReplyDelete
  2. tu la..knp zaki mantain je...

    ReplyDelete
  3. haip...haip...sukanya mengata nOh..

    ReplyDelete