Monday, June 22, 2015

Bersara

Assalamualaikum..

Nak cite pasal majlis persaraan bos..
Rasa..
Sedih la ofkos. Hampir 6 tahun ngn bos. Banyak ilmu dia dah curahkn kat kami..kalau nk hitung mmg tak terhitung la..kalau nak balas jasa dia memang tak terbalas.. Kalau nak cari penganti memang tak berganti..one and only tn hj misroni. Sape yang penah keje bawah dia mesti tau betapa best dok bawah dia..
Aku personally memang suka bos laki compare to lady boss.. Sebab da banyak kali kot dapat bos pompuan bossy. Sangat bossy. I don like.

Ekceli dia last esok 23062015. Tapi sebab bulan puasa so kami decide buat awal.. Xde majlis grand2 pun.. Buat sonok2 je.. Makan2 game skit then balik. Kami plan dalam seminggu je benda ni.. So agak kelam kabut skit.. Sorang sikit buat so seme brjalan lancar..Cuma duit beli hadiah je da kumpul 6 bulan awal.. Cari tempat pun gugel2 je mana nak pegi..sebab nak buat game so sedikit susah la..cari pny cari dapat kat shukumvit dekat ngn mrr2 tu..tempat ok. Tertutup.kami booking tempat tertutup tu.. Tempat ok cuma staf laki macam pundek skit. Pemalas plus buat keje hentak2.hoih very the kuangjooo..

Buat game inspired by running man...
Hahahahaha gasak situ sebab aku ngn kak han gila running man dah pening nak buat game apa so tiru je game running man tu. Berjaya!!nasib seme sporting. So berjalan lancar seme. Makan sedap game happy bos happy kami happy. Malam tu da pesan kat bos jangan bagi ucapan sedih2 sebab tu hari nak sonok2.nak sedih2 tggu lain hari lain masa.emmm mgkin arini atau esok akan tiba hari sedih tu. In the end of the day we have to say good bye jugak walau cuba nak elak kan..  ok la tetiba kepala heng xtaw nak cite apa. Tengok gambar jela ok.

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete